Wat zijn de tarieven van OosterGym?

Wat zijn de tarieven van OosterGym?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij OosterGym krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 35,50 per maand tot maximaal € 51,50 per maand. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Spencer Wongsoredjo

Oostergym biedt in principe alles wat nodig is om je fitness doelstellingen te bereiken, maar nog belangrijker vind ik dat er een gemoedelijke sfeer hangt en er ruimte is voor elke soort sporter, van elk niveau en alle leeftijden.

Spencer Wongsoredjo

Jack

Oostergym is een gezellige down-to-earth sportschool waar je in een gemoedelijke omgeving prima kunt fitnessen en groepslessen volgen. De mensen die er werken zijn bijzonder sympathiek, behulpzaam en kunnen je begeleiden waar nodig. Wil je ook na het sporten een sauna pakken, dan kan dat in de spiksplinternieuwe sauna. Ohja en wat ook zo handig is, is dat er in het complex ook een fysiotherapeut aanwezig is.Deze gym biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en lekkere koffie.

Jack

Jihane El Fahidi

Voor mij is Oostergym een toegankelijke gym waar alle doelgroepen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich thuis te voelen. Er hangt altijd een positieve, gezellige en knusse sfeer.Het personeel en de leden gaan op een laagdrempelige en vriendschappelijke manier met elkaar om terwijl de begeleiding professioneel en van hoge kwaliteit is. Wat ik zelf het meest belangrijk vind, is dat ik me als vrouw op mijn gemak voel tijdens het sporten en dat is hier zeker het geval, ik voel me altijd veilig en gerespecteerd.

Jihane El Fahidi

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen bij OosterGym in Amsterdam

Jouw voordelen bij OosterGym in Amsterdam
Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van OosterGym omvat: Fitness, Groepslessen, Personal training en nog veel meer.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij OosterGym in Amsterdam train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij OosterGym!

> Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met OosterGym en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

> Maak kennis met fitness

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de OosterGym lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van OosterGym omvat alles van Personal training tot Spinning.

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met OosterGym! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 10 jaar dé specialist voor Afvallen, Sterker worden en fitter door het leven gaan in Amsterdam. Het omvat de volgende diensten: Personal training, Fitness, Groepslessen en Wellness voorzieningen. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij OosterGym. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie