Over OosterGym in Amsterdam

OosterGym helpt leden sinds 2011 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. OosterGym in Amsterdam is jouw persoonlijke coach.

Over OosterGym in Amsterdam
arrow-down

Waarom OosterGym?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij OosterGym altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Bij OosterGym kun je terecht voor verschillende groepslessen, fysiotherapie, Pesonal training, wellness voorzieningen en traditionele vormen van fitness!

Personal Training
Personal Training

Train onder persoonlijke begeleiding met een ervaren trainer bij OosterGym en werk samen met je personal trainer aan je persoonlijke gezondheidsdoelen.

A La Carte!
A La Carte!

Uniek in Amsterdam: je kunt, à la carte, je eigen fitness 'menu' samenstellen. Jouw instructeur helpt, coacht en motiveert jou bij de fitnessactiviteit(en) waar je zelf voor kiest. Dus of je nou in beweging wilt blijven op de loopband óf volledig los wilt gaan in het Cross Fitness gedeelte? Het kan!

Het OosterGym Team

Gabriel
Gabriel

De grootste nerd over sport, voeding en gezondheid! Het behalen van jouw doel is mijn passie. Verder veel liefde voor eten, videogames, salsa/bachata dansen en nieuwe dingen leren.

Marianne
Marianne

Met mijn ruim 25 jaar ervaring in de fitness, als trainer, orthomoleculair voedingstherapeut en sportvastencoach, probeer ik voor iedereen de juiste trainingsprikkel te combineren met een gezonde levensstijl.

Randy
Randy

Ik ben Randy. Een enthousiaste en gemotiveerde trainer. Met mijn positieve instelling probeer ik ervoor te zorgen dat eenieder zijn/haar doel haalt.

Bas
Bas

Hoe ik mijzelf als trainer zou beschrijven is een trainer die vooral let op de vorm van hoe mensen een oefening uitvoeren. Je kan pas lopen als je kan kruipen, ik vindt dat dit principe ook geldt voor in de fitness. Zonder de juiste vorm geen gains. Ook vindt ik de sfeer in de les van groot beland. Als iets alleen maar business is kunnen we straks nergens meer over lachen. Het hebben van interesse in je klanten in ook belangrijk. Weet wat er speelt!

Dani
Dani

Hallo Oostergymmers, Vele van jullie hebben mij al rond zien lopen in de club of meegedaan aan mijn lessen maar ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Dani en ik ben een personal trainer en groepstrainer. Zelf que sport doe ik aan Crossfit, Hardlopen en Boulderen. Als personal trainer ben ik ook gespecialiseerd in houding correctie en functioneel trainen. Tot in de club!

Charlotte
Charlotte

Ik ben Charlotte Klok. Mijn uitdaging is om het beste uit jezelf te halen. Ik probeer je te motiveren om net dat stapje extra te zetten wat het verschil maakt. Sporten is een uitlaatklep en ook een middel om doelen te bereiken. Wil je meer conditie of kracht, wil je afvallen of aankomen, ik help je hier graag mee.

Dimitri
Dimitri

Mijn naam is Dimitris. Ik kom uit Griekenland, ik ben 25 jaar oud en ik heb 4 jaar sportwetenschappen en psychisch onderwijs gestudeerd aan de Aristoteles Universiteit. Na mijn bachelor deed ik ook een master over sport en gezondheid. Fitness maakt deel uit van mijn leven sinds ik een klein kind was en zelf atleet was. Ik heb veel ervaring op dit gebied sinds ik de afgelopen 6 jaar persoonlijk geef in combinatie met werken in een sportschool. Het maakt niet uit of je een starter of een atleet bent, doe met ons mee en ik zal je helpen je doel te bereiken!

Jordy
Jordy

Mijn naam is Jordy en werk al 15 jaar in de branche. Zorg, sport en lekker eten is waar ik blij van word. Naast fitness doe ik aan yoga, af en toe surfen met een zonnetje erbij en een feestje op z’n tijd☺ Sinds 2023 ben ik de nieuwe eigenaar van OosterGym en wil ik het nog leuker maken voor de leden en de collega’s. Daarnaast studeer ik fysiotherapie en wil ik dit combineren na mijn studie. Ik ben ontzettend trost op de nieuwe locatie en de overgang daarvan met de oude en nieuwe leden. Laten we er met zijn alle de mooie en fijne plek voortzetten waar iedereen zich thuis voelt en kan werken aan een gezonder en fitter leven.

Terrence
Terrence

Ik ben Terrence, 32 jaar en werk iets langer dan 6 jaar nu voor OosterGym. Twee jaar geleden gestart met werken als fysiotherapeut. Mijn passie ligt dan ook bij het begeleiden/behandelen van cliënten in beweging, voeding en mentale gezondheid. Hierin zie ik dan ook veel overeenkomsten in mijn werk als Fitness trainer en als therapeut, wat voor mij een mooie combinatie is. Fitness zie ik persoonlijk voor mij als ondersteunend voor mijn balsporten als Rugby, tennis en voetbal. Kom met al jouw vragen of voor een goed gesprek vooral gezellig bij mij langs op de donderdagen in de gym.

CERTIFICAAT: 0 KG CO2 UITSTOOT!

Wij van Oostergym zijn verheugd ons nieuwe certificaat te delen, wat aantoont dat we actief CO2-compensatie integreren voor het transport en de verwerking van ons afval, naast ons partnerschap met Recycling Nederland voor het nascheiden van afval. Hiermee streven we naar een duurzamere aanpak van afvalverwerking, en hopen we bij te dragen aan een schonere toekomst voor ons allen.

Meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ana Miranda

Ik sport al 7 jaar bij Oostergym met veel plezier. Wat ik belangrijk vind is dat sfeer relaxed is, dat de trainers je altijd vrolijk begroeten en je bij naam kennen bovendien zijn de lessen ontzettend leuk, gevarieerd en kunnen door mensen van alle niveaus gevolgd worden en zelf een doorgewinterde sporter zoals ik kan elke keer weer uitgedaagd worden. Oostergym is echt de leukste gym van oost!

Ana Miranda

Jihane El Fahidi

Voor mij is Oostergym een toegankelijke gym waar alle doelgroepen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich thuis te voelen. Er hangt altijd een positieve, gezellige en knusse sfeer.Het personeel en de leden gaan op een laagdrempelige en vriendschappelijke manier met elkaar om terwijl de begeleiding professioneel en van hoge kwaliteit is. Wat ik zelf het meest belangrijk vind, is dat ik me als vrouw op mijn gemak voel tijdens het sporten en dat is hier zeker het geval, ik voel me altijd veilig en gerespecteerd.

Jihane El Fahidi

Geert Willemse

Een half jaar heb ik nu meegedaan met IndoorHITT (Core45, HITT45, Muscle45). De lessen zijn zeer afwisselend en ruim aan te passen aan je eigen trainingsniveau. Mannen hoeven niet te denken dat het iets voor watjes is. Ze gaan altijd door, al wordt het een privéles. De trainer zorgt er wel voor dat je flink aan je trekken komt, maar niet over je grenzen gaat. Oostergym weet een sfeer te creëren waardoor je steeds weer met plezier er naar toe gaat.

Geert Willemse

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Maak kennis met fitness

Openingstijden OosterGym

maandag

06:00–22:30

dinsdag

06:00–22:30

woensdag

06:00–22:30

donderdag

06:00–22:30

vrijdag

06:00–22:30

zaterdag

08:00–17:00

zondag

08:00–17:00

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

  • 1e Paasdag – gesloten
  • 2e Paasdag – 10.00 – 14.00, geen groepslessen
  • Koningsdag – gesloten
  • 1e Pinksterdag – gesloten
  • 2e Pinksterdag – 10.00 – 14.00, geen groepslessen
  • Kerstavond – sluiten om 16.00, groepslessen gaan gewoon door
  • 1e Kerstdag – gesloten
  • 2e Kerstdag – 10.00 – 14.00, geen groepslessen en geen kinderopvang
  • Oudjaarsdag – sluiten 16.00, groepslessen gaan gewoon door
  • Nieuwjaarsdag – gesloten.
Maak kennis met OosterGym

Maak kennis met OosterGym