Fysiotherapie

Fysieke klachten? Kirchhoff Fysio helpt je graag!

Fysiotherapie
arrow-down

Fysiotherapie bij Oostergym in Amsterdam

Loop jij al een tijdje met fysieke klachten? Laat je helpen! Bij OosterGym is er een gecertificeerde fysiotherapeut aanwezig. OosterGym werkt namelijk samen met Kirchhoff Fysio, een fysiopraktijk met meer dan 35 jaar ervaring in (sport)blessures, revalidatie en werkgerelateerde klachten.

Hun motto? ‘Voorkomen is beter dan genezen.’

Bij Kirchhoff Fysio hebben ze liever dat je voor niets komt, dan te laat, want dan is de hersteltijd veel langer.

Afspraak maken bij Kirchhoff Fysio? Vul het formulier in en druk op verzenden.

Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Wat onze cliënten zeggen!

left-arrow
right-arrow

Waarom kiezen voor Kirchhoff Fysio Amsterdam?

Ben jij woonachtig in Amsterdam en op zoek naar een fysio die jou van je klachten af kan helpen? Kirchhoff Fysio Amsterdam onderscheidt zich van andere fysio’s door onze Kirchhoff Fysio-methode. Bij Kirchhoff Fysio staan we namelijk voor een compleet behandelplan op maat met herstel van A tot Z. Je bent altijd onder behandeling bij een intern opgeleide fysiotherapeut bij wie jij je goed voelt – want ook dat is belangrijk voor een goed herstel.

Door interne opleidingen en optimaal contact tussen collega’s onderling, vinden we bij Kirchhoff Fysio Amsterdam altijd het behandelplan dat het beste bij jou past. Vanwege onze verschillende vestigingen in het centrum van Amsterdam en onze gespecialiseerde teams op locatie is er altijd een fysiotherapeut bij wie je met spoed terecht kunt.

Geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, aangesloten bij alle zorgverzekeraars.
Loop niet langer door met klachten, maar vraag een gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies van Kirchhoff Fysio Amsterdam aan.

Benieuwd naar onze fysiotherapeuten?
Maak kennis met het volledige team van Kirchhoff Fysio Amsterdam

Plan direct een afspraak

Snel en voorspoedig herstel met Fysiotherapie

Loop niet langer door met klachten, maar vraag een gratis en vrijblijvend, persoonlijk advies van Kirchhoff Fysio Amsterdam aan.