Visie

Wij geloven in een plek die voelt als thuis: warm, veilig en gastvrij, waar iedereen zich welkom voelt. Onze toegankelijke gym staat in het teken van fysiek en mentaal welzijn. Wij bieden kwaliteit en kennis van sport specifieke trainingen zodat jij met plezier kan werken aan je sportieve doelen, individueel of in groepsverband.

Visie
arrow-down

Kernwaarden

Samen
Samen

Met onze leden, Met de buurt, Met onze partners (o.a. Jaap Eden, Duo Fit, Kirchhoff), Met het team en Met sportverenigingen (o.a. WVHEDW, baanselectie)

Expertise
Expertise

Kennis & Ervaring, Opleiding en Netwerk.

Persoonlijk
Persoonlijk

Betrokken & geïnteresseerd, Gastvrij & authentiek en Maatwerk training & les.

Energiek
Energiek

Begeleiding van leden, Uitstraling, Gevarieerd lesaanbod. Innovatie in faciliteiten en Proactief.

Het OosterGym Team

Gabriel
Gabriel

De grootste nerd over sport, voeding en gezondheid! Het behalen van jouw doel is mijn passie. Verder veel liefde voor eten, videogames, salsa/bachata dansen en nieuwe dingen leren.

Marianne
Marianne

Met mijn ruim 25 jaar ervaring in de fitness, als trainer, orthomoleculair voedingstherapeut en sportvastencoach, probeer ik voor iedereen de juiste trainingsprikkel te combineren met een gezonde levensstijl.

Randy
Randy

Ik ben Randy. Een enthousiaste en gemotiveerde trainer. Met mijn positieve instelling probeer ik ervoor te zorgen dat eenieder zijn/haar doel haalt.

Bas
Bas

Hoe ik mijzelf als trainer zou beschrijven is een trainer die vooral let op de vorm van hoe mensen een oefening uitvoeren. Je kan pas lopen als je kan kruipen, ik vindt dat dit principe ook geldt voor in de fitness. Zonder de juiste vorm geen gains. Ook vindt ik de sfeer in de les van groot beland. Als iets alleen maar business is kunnen we straks nergens meer over lachen. Het hebben van interesse in je klanten in ook belangrijk. Weet wat er speelt!

Dani
Dani

Hallo Oostergymmers, Vele van jullie hebben mij al rond zien lopen in de club of meegedaan aan mijn lessen maar ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Dani en ik ben een personal trainer en groepstrainer. Zelf que sport doe ik aan Crossfit, Hardlopen en Boulderen. Als personal trainer ben ik ook gespecialiseerd in houding correctie en functioneel trainen. Tot in de club!

Charlotte
Charlotte

Ik ben Charlotte Klok. Mijn uitdaging is om het beste uit jezelf te halen. Ik probeer je te motiveren om net dat stapje extra te zetten wat het verschil maakt. Sporten is een uitlaatklep en ook een middel om doelen te bereiken. Wil je meer conditie of kracht, wil je afvallen of aankomen, ik help je hier graag mee.

Dimitri
Dimitri

Mijn naam is Dimitris. Ik kom uit Griekenland, ik ben 25 jaar oud en ik heb 4 jaar sportwetenschappen en psychisch onderwijs gestudeerd aan de Aristoteles Universiteit. Na mijn bachelor deed ik ook een master over sport en gezondheid. Fitness maakt deel uit van mijn leven sinds ik een klein kind was en zelf atleet was. Ik heb veel ervaring op dit gebied sinds ik de afgelopen 6 jaar persoonlijk geef in combinatie met werken in een sportschool. Het maakt niet uit of je een starter of een atleet bent, doe met ons mee en ik zal je helpen je doel te bereiken!

Jordy
Jordy

Mijn naam is Jordy en werk al 15 jaar in de branche. Zorg, sport en lekker eten is waar ik blij van word. Naast fitness doe ik aan yoga, af en toe surfen met een zonnetje erbij en een feestje op z’n tijd☺ Sinds 2023 ben ik de nieuwe eigenaar van OosterGym en wil ik het nog leuker maken voor de leden en de collega’s. Daarnaast studeer ik fysiotherapie en wil ik dit combineren na mijn studie. Ik ben ontzettend trost op de nieuwe locatie en de overgang daarvan met de oude en nieuwe leden. Laten we er met zijn alle de mooie en fijne plek voortzetten waar iedereen zich thuis voelt en kan werken aan een gezonder en fitter leven.

Terrence
Terrence

Ik ben Terrence, 32 jaar en werk iets langer dan 6 jaar nu voor OosterGym. Twee jaar geleden gestart met werken als fysiotherapeut. Mijn passie ligt dan ook bij het begeleiden/behandelen van cliënten in beweging, voeding en mentale gezondheid. Hierin zie ik dan ook veel overeenkomsten in mijn werk als Fitness trainer en als therapeut, wat voor mij een mooie combinatie is. Fitness zie ik persoonlijk voor mij als ondersteunend voor mijn balsporten als Rugby, tennis en voetbal. Kom met al jouw vragen of voor een goed gesprek vooral gezellig bij mij langs op de donderdagen in de gym.

Heb je vragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Onze leden

BOUCHRA | 46 JAAR

OG lid: 8 jaar Job: Personal trainer Lifestyle: Sportief, gezond, familie Frequentie: 4-6 keer per week Doel: kracht & conditie

BOUCHRA | 46 JAAR

SPENCER | 38 JAAR

OG lid: 10 jaar Job: Accountmanager Lifestyle: Atletisch, sociaal, muziek Frequentie: 6 keer per week Doel: body weight excercise

SPENCER | 38 JAAR

YVETTE | 46 JAAR

OG lid: 1 jaar Job: Moeder, werkt parttime Lifestyle: Gezin, bourgondisch Frequentie: 2 keer per week Doel: fitter worden & in shape

YVETTE | 46 JAAR

INEKE | 64 JAAR

DF lid: 25 jaar Job: directrice basisschool Lifestyle: fanatiek, schaatst & fietst Frequentie: 5 keer per week Doel: kracht & conditie

INEKE | 64 JAAR

HANS | 75 JAAR

OG lid: 2 jaar Job: gepensioneerd Lifestyle: fit, sociaal, proactief Frequentie: 1-3 keer per week Doel: algehele fitheid

HANS | 75 JAAR

BARBARA | 94 JAAR

OG lid: 6 jaar Job: gepensioneerd Lifestyle: relaxt, levensgenieter Frequentie: 2 keer per week Doel: spierversteviging, flexibiliteit

BARBARA | 94 JAAR

left-arrow
right-arrow
Toekomstvisie

Toekomstvisie

Onze wensen:
Integratie met ijsbaan
Gebruikersaantal & programma
Indeling & inrichting
Gebruik binnen & buiten

Waarom?
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe locatie: deze sportomgeving voelt als thuis. Daarom investeren wij graag, nu en in de toekomst. Wij bieden ondersteuning aan zowel recreanten als leden van de baanselectie om hun prestaties te verbeteren, inclusief testen en meten. Wij zien in de nieuwbouwplannen van de Jaap Eden IJsbaan uitsluitend voordelen voor gebruikers, faciliteiten en het imago. Wij geloven sterk dat een nieuw, veelzijdig sportcomplex de Jaap Eden omgeving nog beter en mooier zal maken, waardoor het een aantrekkelijke plek wordt voor iedereen. Maatschappelijk belang in de buurt waarbij gezondheid een hele belangrijke rol speelt en de sociale functie.