Lidmaatschapstest OosterGym

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past.

Lidmaatschapstest OosterGym
arrow-down

Weten of OosterGym in Amsterdam dé sportschool voor jou is?

Past sportschool OosterGym bij jou? Ontdek het nu in 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Jihane El Fahidi

Voor mij is Oostergym een toegankelijke gym waar alle doelgroepen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en zich thuis te voelen. Er hangt altijd een positieve, gezellige en knusse sfeer.Het personeel en de leden gaan op een laagdrempelige en vriendschappelijke manier met elkaar om terwijl de begeleiding professioneel en van hoge kwaliteit is. Wat ik zelf het meest belangrijk vind, is dat ik me als vrouw op mijn gemak voel tijdens het sporten en dat is hier zeker het geval, ik voel me altijd veilig en gerespecteerd.

Jihane El Fahidi

Riemert van der Sluis.

OosterGym heeft een uitgebreid aanbod van activiteiten. Er heerst een informele sfeer en er is een mooie afwisseling van jonge en oude sporters die door toegankelijke en deskundige instructeurs begeleid en aan de slag kunnen. Je kunt jezelf belonen met sociale contacten in de koffiehoek. Kortom, een sportschool waar je je thuis voelt.

Riemert van der Sluis.

Ana Miranda

Ik sport al 7 jaar bij Oostergym met veel plezier. Wat ik belangrijk vind is dat sfeer relaxed is, dat de trainers je altijd vrolijk begroeten en je bij naam kennen bovendien zijn de lessen ontzettend leuk, gevarieerd en kunnen door mensen van alle niveaus gevolgd worden en zelf een doorgewinterde sporter zoals ik kan elke keer weer uitgedaagd worden. Oostergym is echt de leukste gym van oost!

Ana Miranda

left-arrow
right-arrow

Waarom deze lidmaatschapstest?

Waarom deze lidmaatschapstest?
Gratis
Gratis

Er zijn geen kosten voor invullen van de OosterGym lidmaatschapstest.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past