Start met fitness bij Oostergym in Amsterdam

Start met fitness bij Oostergym in Amsterdam

Behaal het resultaat dat je altijd al wilde behalen met professionele begeleiding. Word fitter en slanker bij Oostergym in Amsterdam

Maak nu kennis:

arrow-down

Waarom inwoners van Amsterdam kiezen voor sportschool Oostergym

Kiezen voor Oostergym in Amsterdam betekent dat je kiest voor:

Persoonlijke coaching
 Fitnessdoelen stellen én halen
✅ Fitter en slanker door het leven
✅ Veilig en gezellig sporten

Vraag vrijblijvend alle (start)informatie aan.

Stel niet uit en maak óók kennis met fitness bij Oostergym in Amsterdam

Dit zeggen onze leden

Geert Willemse

Een half jaar heb ik nu meegedaan met IndoorHITT (Core45, HITT45, Muscle45). De lessen zijn zeer afwisselend en ruim aan te passen aan je eigen trainingsniveau. Mannen hoeven niet te denken dat het iets voor watjes is. Ze gaan altijd door, al wordt het een privéles. De trainer zorgt er wel voor dat je flink aan je trekken komt, maar niet over je grenzen gaat. Oostergym weet een sfeer te creëren waardoor je steeds weer met plezier er naar toe gaat.

Geert Willemse

Spencer Wongsoredjo

Oostergym biedt in principe alles wat nodig is om je fitness doelstellingen te bereiken, maar nog belangrijker vind ik dat er een gemoedelijke sfeer hangt en er ruimte is voor elke soort sporter, van elk niveau en alle leeftijden.

Spencer Wongsoredjo

Jack

Oostergym is een gezellige down-to-earth sportschool waar je in een gemoedelijke omgeving prima kunt fitnessen en groepslessen volgen. De mensen die er werken zijn bijzonder sympathiek, behulpzaam en kunnen je begeleiden waar nodig. Wil je ook na het sporten een sauna pakken, dan kan dat in de spiksplinternieuwe sauna. Ohja en wat ook zo handig is, is dat er in het complex ook een fysiotherapeut aanwezig is.Deze gym biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en lekkere koffie.

Jack

left-arrow
right-arrow

De voordelen van Oosterdym

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij OosterGym altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Personal Training
Personal Training

Train onder persoonlijke begeleiding met een ervaren trainer bij OosterGym en werk samen met je personal trainer aan je persoonlijke gezondheidsdoelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Bij OosterGym kun je terecht voor verschillende groepslessen, fysiotherapie, Pesonal training, wellness voorzieningen en traditionele vormen van fitness!

A la carte
A la carte

Uniek in Amsterdam: je kunt, à la carte, je eigen fitness 'menu' samenstellen. Jouw instructeur helpt, coacht en motiveert jou bij de fitnessactiviteit(en) waar je zelf voor kiest. Dus of je nou in beweging wilt blijven op de loopband óf volledig los wilt gaan in het Cross Fitness gedeelte? Het kan!

Waar kun je ons vinden?

OosterGym
Kruislaan 222B
1098 SL Amsterdam
020-6939344
info@oostergym.nl

Ja, ik wil een gratis proefweek
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Gratis Proefweek

Meest gestelde vragen

Een proefweek is zeker mogelijk en is 100% gratis. Als je na de proefweek besluit dat wij geen match zijn, dan maak je daar geen kosten aan.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om kennis te maken en te informeren over de club, wat wij aanbieden, jouw doelen te bespreken etc. Zodat jij een helder beeld krijgt van Oostergym.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Start nu met een Gratis Proefweek

Start nu met een Gratis Proefweek