Groepslesaanbod Oostergym

Groepslesaanbod Oostergym

Ontdek het veelzijdige Groepsles aanbod van OosterGym in Amsterdam!

arrow-down

Vind hier alle informatie over ons uitgebreide groepsles aanbod

Spinning
Spinning

Spinning, is een vorm van lichaamsbeweging met lessen gericht op uithoudingsvermogen, kracht, intervallen, hoge intensiteit (racedagen) en herstel, en omvat het gebruik van een speciale stationaire hometrainer met een verzwaard vliegwiel in een klaslokaal.

Boksen
Boksen

Een van de oudste vechtsporten ter wereld, boksen, is een ongelooflijke manier van trainen. Omdat het je hele lichaam van top tot teen versterkt, inclusief zowel je cardiovasculaire systeem als je spierstelsel, met een grote focus op je schouders, armen, benen en kern.

Zumba
Zumba

In wezen is Zumba een leuke, energieke trainingservaring die je enthousiast houdt om te trainen en terug te keren voor meer. tot op zekere hoogte kracht door de toepassing van voor beginners toegankelijke choreografie.

Pilates
Pilates

Pilates is een soort oefening die zich richt op het verbeteren van flexibiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn door middel van gecontroleerde bewegingen. Pilates is geschikt voor iedereen, ongeacht hun leeftijd of fitnessniveau. Dit fitnesstype is niet alleen gunstig voor uw rug en houding, maar bevordert ook de mobiliteit. De oefeningen en rekoefeningen verlengen en versterken je spieren.

BodyBalance
BodyBalance

BodyBalance bestaat uit een wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van enkele Tai Chi en Pilates elementen, gecombineerd met Yoga moves. Helemaal ingesteld op kalmerende muziek, vergeet je gemakkelijk dat je tijdens de sessie zowel je lichaam als je geest een reeks uitdagingen oplegt die speciaal zijn ontwikkeld om je zowel flexibeler als sterker te maken

Yin yoga
Yin yoga

Yin yoga is de tegenhanger van vinyasa en ashtanga yoga. De houdingen ( meestal zittend of liggend ) worden 3 à 4 minuten aangehouden om het bindweefsel te stimuleren, waardoor er meer flexibiliteit ontstaat, met name in je bekkengebied. In mijn lessen nodig ik je uit om je eigen lichaam te ontdekken. Ik breng je weer in contact met je gevoel, ook als het hoofd veeleisend is.

BODYPUMP
BODYPUMP

Een BODYPUMP les bestaat uit het uitvoeren van een reeks snelle oefeningen met lichte tot matige gewichten voor meerdere herhalingen. Dit wordt begeleid door vrolijke muziek om de klas energiek en gemotiveerd te houden. De lessen worden geleid door gekwalificeerde Les Mills-instructeurs. De lessen zijn daarom ideaal voor diegenen die willen afvallen, Spiermassa willen opbouwen en/of conditie willen verbeteren.

Yoga
Yoga

Yoga biedt fysieke en mentale gezondheidsvoordelen voor mensen van alle leeftijden. Yoga verbetert kracht, balans en flexibiliteit. Het helpt bij het verlichten van rugpijn, kan artritis symptomen verlichten, komt de gezondheid van het hart ten goede en ontspant u. Talrijke onderzoeken tonen de voordelen van yoga aan bij artritis, osteopenie, evenwichtsproblemen, oncologie, de gezondheid van vrouwen, chronische pijn en andere specialiteiten.

Iyengar yoga
Iyengar yoga

IYENGAR YOGA is dynamisch met veel aandacht voor de precieze techniek van de yoga houdingen. Je zult veel leren over het hoe en waarom van de oefeningen. lyengar yoga is bovendien een uitstekende aanvulling op krachttraining en HITT lessen, omdat je lichaam soepel word en seller herstelt. Ervaren en gecertificeerde docent Mumtaz begeleidt je in de lessen met veel uitleg en persoonlijke aandacht. Daag jezelf it en doe mee!

Hatha Yoga
Hatha Yoga

Een yogales die wordt beschreven als 'Hatha' omvat meestal een reeks fysieke houdingen (yoga houdingen) en ademhalingstechnieken. Deze worden doorgaans langzamer en met meer statische houdingen beoefend dan een Vinyasa-flow of Ashtanga-les. En inderdaad, zo omschrijven wij onze Hatha yoga lessen op Ekhart Yoga. Hatha betekent echter letterlijk 'kracht' en wordt meer traditioneel gedefinieerd als 'de yoga van kracht', of 'het middel om door kracht een staat van yoga te bereiken'. Hatha yoga wordt beoefend in een langzamer tempo, met focus op de ademhaling, gecontroleerde bewegingen en stretching.

Essentrics
Essentrics

Essentrics is een bewegingsactiviteit met een lage tot gemiddelde impact die voor iedereen geschikt is. De oefening kan de voordelen bieden van meer kracht, flexibiliteit, functionele mobiliteit, verbeterde balans en verlichting van chronische pijn. Het kan de gezondheid van oudere volwassenen verbeteren, inclusief degenen die te maken hebben met chronische ziekten, verminderde mobiliteit en aërobe capaciteit. De voordelen van Essentrics en het gemak en de mogelijkheid om de routine thuis uit te voeren, bevordert de deelname aan lichaamsbeweging en verhoogde fysieke activiteitsniveaus.

Booty
Booty

In deze les versterken we onze glutes , heupen en hun mobiliteit in combinatie met adductoren en abductoren. De bilspieren zijn de grootste spiergroep in de achterste keten en bieden fundamentele kracht voor het onderlichaam. De bilspieren bestaan uit drie spieren: de gluteus maximus, gluteus medius en gluteus minimus. Deze drie spieren werken samen om mobiliteit aan het onderlichaam te bieden, waardoor heup extensie, abductie en rotatie worden verbeterd. Sterke bilspieren helpen je om zowel dagelijkse taken als atletische bewegingen met gemak uit te voeren.

Steps and Shapes
Steps and Shapes

Steps and Shapes helpt je calorieën te verbranden en aan je conditie en uithoudingsvermogen te werken. Door de afwisseling van de step en gewichten blijft de les uitdagend en altijd verrassend. Step and Shape is een freestyle les, De Step and Shape is geschikt voor iedereen die het geen probleem vindt om passen rond de step uit te voeren. Het is een combinatie van cardio en kracht waar je high van wordt. De docent geeft mogelijkheden zodat je het gewicht kunt aanpassen aan je eigen niveau.

Chi Kung / Do-In yoga, meridiaan yoga
Chi Kung / Do-In yoga, meridiaan yoga

Chi Kung, stijl ZhanZhuang [djamdjong], letterlijk vertaald ‘staan als een boom’, is een systeem van staande oefeningen uit de Internal Martial Arts, lees Oosterse geneeskunst. Do-In, meridiaan yoga, we houden ons bezig met het laten stromen van energie door de meridianen via strekkingen, kloppen en ademen. Je leert de kunst van het bewegen van binnenuit om een geestelijk rustpunt te krijgen en je lichamelijke ruimte en kracht te vergroten. Deze les is voor iedereen toegankelijk, afwisselend en goed voor je algehele welzijn.

Vinyasa Yoga
Vinyasa Yoga

Vinyasa is een yogastijl die wordt gekenmerkt door het aan elkaar rijgen van houdingen, zodat je naadloos en met behulp van adem van de ene naar de andere gaat. Het variabele karakter van Vinyasa Yoga helpt om een meer gebalanceerd lichaam te ontwikkelen. Het verbetert de kernstabiliteit, verbetert de mobiliteit en het bewegingsbereik, kalmeert de geest en vermindert stress.

Core
Core

In deze les versterken we onze core-spieren en core-stability. Het verwijst naar alle leeftijden. Je kern is het centrale deel van je lichaam. Het omvat je bekken, onderrug, heupen en buik. Kernoefeningen trainen de spieren in uw kern om in harmonie te werken. Dit leidt tot een betere balans en standvastigheid, ook wel stabiliteit genoemd. Stabiliteit is belangrijk, of je nu op het speelveld staat of regelmatig bezig bent.. Het versterken van je kernspieren kan rugpijn helpen verminderen en het risico op vallen verkleinen.

Muscle45
Muscle45

Muscle45 is een full body workout inclusief krachtoefeningen met apparatuur en je eigen lichaamsgewicht. Het is voor iedereen bedoeld en het is een low impact high volume workout. Krachttraining verbetert uw kwaliteit van leven en verbetert uw vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Krachttraining kan ook uw gewrichten beschermen tegen blessures. Het opbouwen van spieren kan ook bijdragen aan een betere balans en kan het risico op vallen verminderen. Dit kan u helpen om onafhankelijk te blijven naarmate u ouder wordt.

Salsa
Salsa

Wat onze leden zeggen

Geert Willemse

Een half jaar heb ik nu meegedaan met IndoorHITT (Core45, HITT45, Muscle45). De lessen zijn zeer afwisselend en ruim aan te passen aan je eigen trainingsniveau. Mannen hoeven niet te denken dat het iets voor watjes is. Ze gaan altijd door, al wordt het een privéles. De trainer zorgt er wel voor dat je flink aan je trekken komt, maar niet over je grenzen gaat. Oostergym weet een sfeer te creëren waardoor je steeds weer met plezier er naar toe gaat.

Geert Willemse

Ana Miranda

Ik sport al 7 jaar bij Oostergym met veel plezier. Wat ik belangrijk vind is dat sfeer relaxed is, dat de trainers je altijd vrolijk begroeten en je bij naam kennen bovendien zijn de lessen ontzettend leuk, gevarieerd en kunnen door mensen van alle niveaus gevolgd worden en zelf een doorgewinterde sporter zoals ik kan elke keer weer uitgedaagd worden. Oostergym is echt de leukste gym van oost!

Ana Miranda

Riemert van der Sluis.

OosterGym heeft een uitgebreid aanbod van activiteiten. Er heerst een informele sfeer en er is een mooie afwisseling van jonge en oude sporters die door toegankelijke en deskundige instructeurs begeleid en aan de slag kunnen. Je kunt jezelf belonen met sociale contacten in de koffiehoek. Kortom, een sportschool waar je je thuis voelt.

Riemert van der Sluis.

left-arrow
right-arrow
Naar de gratis proefweek

Naar de gratis proefweek

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Naar de gratis proefweek

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Spinning bij OosterGym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Amsterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Groepslessen en Personal training. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met OosterGym

Maak kennis met OosterGym